# What percent of the contractor’s income is spent on salaries?

15. What percent of the contractor's income is spent on salaries?

A. 47%"

B. 72%"

C. 25%"

D. 76%"

1. Find the product of 987.2365 and 1,000.

A. .09872365"

B. 987,236.5"

C. 9,872,365"

D. .9872365"

2. A piece of pipe is 303/4 inches long. If five pieces, each 41/3 inches long, are cut from the pipe, how many inches of pipe remain?

A. 26 3/4 inches"

B. 9 1/12 inches"

C. 9 3/4 inches"

D. 26 5/12 inches"

3. If 31/2 pounds of bananas cost $.98, how much would one pound cost? A.$.18"

B. $.28" C.$.14"

D. $.20" 4. Subtract the quotient of 18 and 2 from the sum of 22 and 9. A. 4" B. 5" C. 22" D. 23" 5. A real estate broker sold your house for$189,000. The broker's commission was 4.5% of the selling price. How much would you get for the house after the commission is paid?

A. $180,495" B.$129,000"

C. $182,545" D.$150,000"

• 15. B

• Its B If This Is Your Question -->

47 percent is spent on personal salary and 25 percent is spent on Helper's salary. What percent of the contractor's income is spent on salaries?

1. B

987.2365 * 1000 =987236.5.This can be Rounded off to 987237.

1. B

5 x 4 1/3 = 5/1 x 13/3 = 65/3 = 21 2/3"

30 3/4" - 21 2/3" = 30 9/12" - 21 8/12" = 9 1/12"

1. B

3.5x (x=pounds) = .98

3.5x divided by 3.5 = .98 divided by 3.5

1 pound = .28

1. C

A quotient is when you divide

So the quotient of 18 and 2 Would be 9, because 18/2 = 9

A sum is when you add two numbers together, so we add 22 +9 = 31

So now we had to do 31 - 9

The Asnwer is 22

1. A
Source(s): Good Luck(:
• For 15 you haven't given us all the question I'm sure.

• 16 - Product means to multiply so just do 987.2365 x 1000 = Answer B 987,236.5

17 - Answer is B. Do 30 and 3/4 - (4 and a 1/3)x5 so 30.75 - 21.67 = 9.08 which is the same as 9 and 1/12

18 - Simply to 0.98 divided by 3.5 (Same as 3 and a 1/2) = Answer B 0.28

19 - Quotient means divide and sum means addition so 18/2 = 9 and 22+9 = 31. Then subtract 9 from 31 to give Answer C of 22.

20 - Answer A - To work out amount you get take 4.5 away from 100 firstly giving 95.5 then divide that by 100 to get rid of the percentage giving 0.955. Then multiply 189,000 by 0.955 giving 180,495